Wellnet har alltid värnat om barnen och mycket av den välgörenhet vi har bedrivit under åren har varit just för barn. Med Run of Hope kan vi kombinera friskvård med välgörenhet, bra på flera sätt med andra ord.

Wellnet springer Run of Hope.

Den 4 november höll Marathongruppen i sitt Run of Hope Special Edition på Norra Djurgården i Stockholm. 5 kilometer i höstsolen som deltagarna gick, sprang, joggade och lunkade tillsammans med barn och hundar. Deltagaravgiften på 100 kr gick oavkortat till Barncancerfonden.

Vi var ett gäng från Wellnet som med två barnvagnar med tre barn i sprang runt banan tillsammans. Att springa lopp tillsammans, och dessutom för välgörenhet, är ett väldigt härligt sätt att umgås med sina kollegor utanför arbetsplatsen. Det kan varmt rekommenderas!

Om Run of Hope

Det ordinarie Run of Hope gick av stapeln den 7 oktober och i år var fler än 15 000 personer med och sprang in 1,7 miljoner till forskningen. Run of Hope bygger på att privatpersoner, företag, kompisgäng och föreningar arrangerar egna löparevenemang den 7 oktober 2017. Vem som helst kan arrangera sitt eget lopp och bjuda in deltagare. Att arrangera ett lopp kostar inget. Att vara med och springa kostar 50 kronor.

Andra sätt att bidra

Du behöver inte vänta till nästa år för att vara med och samla in pengar till Barncancerfonden. Det finns flera liknande event, Ride of Hope, Spin of Hope, Walk of Hope och nu närmast den 18 november: Yoga of Hope.