podd_header

Podcastvärlden har exploderat som det nya lättillgängliga och bekväma sättet att ta del av kunskap, tips och inspiration inom det mesta, och så även inom friskvård, hälsa och träning. Wellnet har listat de podcasts inom hälsa som du inte får missa!

 

traningspodden170Träningspodden med Jessica Almenäs och Lovisa Sandström
Inspireras och motiveras med Jessica och Lovisa. Oavsett om du är en nybörjare som vill komma igång med träningen eller en riktig träningsfantast är det här en energisprudlande podcast med många ämnen för såväl igenkänning som pepp. Få den extra knuffen i ryggen och de bästa tipsen för att ta din träning till en ny nivå. Lyssna här.

lakarpodden170Läkarpodden med Doktor Mikael Sandström och Tilde de Paula Eby
Denna podd är för dig som vill hålla dig uppdaterad på de senaste rönen inom sjukvård och medicin. I podcasten får du ta del av historier ur Dr Mikaels arbetsliv som läkare och fokus läggs på olika ämnen i varje avsnitt. De svarar på lyssnarfrågor, slår hål på myter och delar med sig av sina egna erfarenheter och funderingar. Lyssna här.

 

4health170

4Health med Anna Sparre Kostrådgivaren och föreläsaren Anna Sparre svarar på frågor om kropp och hälsa och bjuder in experter för att diskutera olika ämnen. Hur påverkar kost och omgivning vår kropp? Och hur kan man själv hålla kroppen frisk och stark? Få tips och råd för en hälsosam livsstil och lär dig mer om hur kroppen fungerar. Lyssna här.

 

halsosant170

Hälsosant med Carolina Werling
Sjuksköterskan och näringsterapeuten Carolina Werling intervjuar Sveriges främsta experter inom olika hälsoomården. Lär dig mer om olika sjukdomar, behandlingar, träning, kost och hur du kan uppnå en hälsosammare livsstil. Spännande ämnen och personer som ger dig inblick i dagens mest aktuella hälsofrågor. Lyssna här.

 

tyngre170Tyngre träningssnack med Guidiol och William Valkeoja
Djupdyk in i träningsvärlden med fysioterapeuterna Jacob och William. I Tyngre träningssnack intervjuas profiler inom träning och ger dig träningskunskap, praktiska träningstips, pratar om kost och tillskott och med ett lite extra fokus på styrketräning. Djupdykningar i ämnen som rör träning helt enkelt. Lyssna här.

 

Logga in för fler tips, recept och inspiration.